Nieuws

08/09/2021

EETFESTIJN T.V.V. VZW Marlise

Op 2 en 3 oktober a.s. gaat ons jaarlijks eetfestijn door. Meer info hieromtrent is terug te vinden op onderstaande flyer. Op vrijdag is ook afhaal mogelijk. Hopelijk mogen we jullie massaal verwelkomen.

24/05/2021

OPROEP PETERS/METERS

Er komen momenteel meer en meer kittens binnen in het asiel. Om hen de eerste zorgen te kunnen geven zijn we op zoek naar meters en peters die via een kleine bijdrage een petekindje een financieel duwtje in de rug willen geven 😿

Wil jij ons als peter/meter meehelpen, neem dan snel contact met ons op. We leggen je graag uit wat meter/peterschap inhoudt en zorgen er voor dat je je petekindje mee ziet opgroeien tijdens het verblijf in ons asiel.

Wist je ook dat we je vanaf 2 keer meter/peterschap of meer een fiscaal attest kunnen uitschrijven! Onze schatjes kijken uit alvast naar je berichtje 🐾😽🐾😻

16/02/2021

Door de 2e lockdown en de daaraan gekoppelde sanitaire maatregelen konden voor verenigingen geen evenementen doorgaan zoals kerstmarkten of andere vormen van verkoop. Daardoor kwamen de meeste verenigingen in moeilijkheden, waaronder ook wij van VZW Marlise.

Aicia schreef een jeugdverhaal ‘Kat en muis’ waarvan de opbrengst integraal naar VZW Marlise gaat, zodat de eetbakjes van onze poesjes kunnen gevuld worden en we kunnen voldoen in hun medische zorgen. Omdat onze poesjes niet kunnen wachten op betere tijden, dringt de nood aan financiële steun zich op.

Weldra breekt ook het kittenseizoen aan en verwachten we een grote toestroom.
Heb je interesse in dit leuke boek, die zich afspeelt in Oudenaarde en bij velen leuke herinneringen zal oproepen, stort dan 17€ op onze asielrekening BE55 7340 4212 0944 en je krijgt dit leuke boek thuis toegestuurd. Graag met vermelding “Boek + je volledige naam en adres”.
Voor 15€ kan het boekje ook coronaproof afgehaald worden in het asiel op afspraak.

10/02/2021

Wist je dat het door Covid het voor de asielen pompen of verzuipen is om de werking draaiende te kunnen houden? Doordat het onmogelijk is om evenementen te organiseren of deel te nemen aan vb. Kerstmarkten, stropt de aanvoer van financiële middelen. Daardoor zijn vele asielen op eigen, vaak beperkte, middelen aangewezen. Elke steun is dan ook meer dan welkom!

Help of steun ons en laat de dieren niet in de kou staan. Zij zullen je eeuwig dankbaar zijn!